duminică, 2 septembrie 2012

Multescu face minuni! Astra Ploiesti a invins Dinamo, scor final 1-0 !


Astra Ploiesti a reusit sa invinga pe Dinamo Bucuresti, jucand "acasa" pe terenul din cartier 9 Mai! Gazdele au dominat absolut meciul si au ratat foarte multe ocazii, doar prin noroc "cainii" au scapat doar cu un gol primit.

Dinamo a jucat foarte slab, abordand inca de la inceput o tactica total defensiva. Astra Ploiesti si-au facut de cap in teren cu tinerii antrenati de Bonetti, jucatorii si-au creat foarte multe ocazii la poarta dinamovistilor si au profitat si de rosul primit de Koulibaly, acesta si-a lasat echipa in 10, fiind eliminat pentru un cot aplicat lui Ivanovski (min49).

"Cainii" s-au aparat eroic in 10 oameni, si au avut emotii la sutul expediat de Fatai, un sut care scutura zdravan transversala (min65). In minutul 73, s-a restabilit egalitatea numerica. Distefano a primit al doilea galben si a fost eliminat, dar dinamovistii tot nu s-au trezit. [..Citeste continuarea]

Bukari a scapat singur cu Naumovski si a trimis în bara, oaspetii scăpau iar cu mare noroc (min83). Fatai a fost faultat în careu de Grigore, iar Tembo a executat penalty-ul şi a adus victoria pentru Astra. Scor final 1-0.

Echipe de start:
Astra: Lung Jr. - Măţel, Găman, Ben Youssef, J. Morais - Enache, Takayuki, Distefano, De Amorim - Fatai - Ivanovski
Rezerve: D. Moldovan, Fwayo Tembo, Nogo, Melinte, Mureşan, Bukari, Yahaia

Dinamo: Naumovski - Nica, Koulibaly, Luchin, Pulhac - Rus, Muşat, Boubacar - Matei, Ţucudean,Curtean
Rezerve: Bălgrădean, Dr. Grigore, C. Munteanu, Dănciulescu, Galchev, Axente, Filip

Declaratia lui Multescu ( antrenorul Astrei ):
"Nu se poate ca o echipă cu istoria lui Dinamo să fie dominată în aşa hal. Să faci tactica doar defensiv şi în rest să nu joci nimic!
Cu ce ajută acest antrenor Bonetti fotbalul românesc? E o ruşine ce joacă el! În schimb e arogant, ne ia la mişto, chiar n-are pic de jenă? Are şi el o idee de a promova tinerii, e bună, dar trebuie să fie şi de valoare, nu poţi promova 100 de copii. Nu se poate aşa ceva! Ei ne-au dominat la jocul karate azi, cu coate în gît, împingeri, faulturi, nu au construit ci au distrus, asta a fost preocuparea lor. "

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.