duminică, 2 septembrie 2012

CFR Cluj 2-2 Petrolul Ploiesti ! Cadu si-a ingropat echipa! Un meci interzis cardiacilor.


CFR Cluj era obligată să învingă Petrolul pentru a nu pierde contactul cu echipele din fruntea clasamentului. Oaspeţii vin cu orgoliul rănit după înfrîngerea de la Dinamo în ultimele secunde ale meciului disputat etapa trecuta.
Ploiestenii au inceput bine jocul, avand multe suturi pe poarta. Nici clujenii nu sunt mai prejos oferind foarte mult spectacol, mai ales ca vin motivati dupa calificarea in grupele Champions League.Se joaca pe contre.

In min12 Sougou surprinde apararea si inscrie din 3 metri, insa golul este anulat pe motiv de offside. 

Imediat Petrolul pleaca pe contra-atac, iar Bokila il invinge pe Felgueiras cu un sut cu stangul (min12). 

Bucuria nu dureaza mult in gruparea ploiesteana deoarece Kapetanos aduce egalarea, inscrie un gol cu capu (min28), din centrarea lui Ivo Pinto!!! Meciul continua la egalitate la fel de spectaculos, Petrolul Ploiesti punand presiune pe adversari pana la finalul primei reprize.

Repriza a doua incepe in forta, inca din primele minute de joc, Petrolul are o ocazie uriasa la poarta clujenilor, insa Bokila si Galamaz se incurca reciproc in incercarea de a relua mingea cu capul in poarta! Urmeaza si replica CFR-ului, in min58 Sougou dribleaza in careu si este faultat de Boudjema. Se acorda penalty, dar [..Citeste continuarea]
Cadu nu reuseste sa inscrie, Hamutovski retine si isi salveaza echipa!

Cadu gafeaza in min62, la o centrare a lui Bokila, el respinge mingea in propria poarta, marcand un autogol! Petrolul conduce miraculos, cu scorul de 1-2, si deja ne aducem aminte de << PETROLUL DIN PLOIESTI CE ECHIPA MARE ESTI !!! >> . Un fotbal de nota 10 !

Acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am vazut in liga intai. Jocul  ia o intorsatura incredibila, Gabriel Muresan lanseaza un balon in careul petrolist, mingea nu este atinsa de nici un jucator, iar Hamutovski este surprins, "E GOL !" ...un incredibil gol inscris de Muresan si CFR-ul egaleaza din nou (min78) ! Finalul de meci se aproprie, iar meciul este tot mai tensionat, apar foarte multe ocazii de ambele parti, parca CFR-ul a reinviat iar din postura de "invinsa" trage acum tare pentru a scoate 3 puncte din acest meci. 
Fluierul final de meci se aude, iar scorul de pe tabela a ramas neschimbat 2-2. Petrolul obtine un punct important.


Echipe de start:
CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Maftei, G. Mureşan, Godemeche - Sougou, Kapetanos, Bastos
Antrenor: Ioan Andone
Rezerve: Stăncioiu, D. Valente, Sepsi, Nicoară, Rui Pedro, Rada, Kivuvu

Petrolul: Hamutovski - S. Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, L. Marinescu, M. Cristescu - Grozav, Bokila
Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: Povilas, Ad. Cristea, Hamza, Hoban, Opriţa, Tony, Manasse


Sursa poza : gsp.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.