miercuri, 27 iunie 2012

Locatii de vara: piscine in Ploiesti ( locatii si tarife - 2012 )



Iata care sunt cele mai cautate destinatii de vara pentru locuitorii din Ploiesti, si din imprejurimi. Afara e canicula iar patronii de localuri si piscine isi freaca mainile bucurosi, fiind invadati de clienti dornici de relaxare!
Este recomandat sa mergeti sa va hidratati si sa va relaxati in astfel de locuri, mai ales dupa o zi lunga de munca, sau dupa ce ati sustinut un examen.
Piscina este un loc ideal si pentru copii,adulti,oameni in varsta sau pentru cei ce intentioneaza sa-si bronzeze pielea, inainte de a pleca in vacanta la mare.
Vezi piscinele si tarifele din Ploiesti [...Citeste continuarea]



Arena Pool 
Situata in cartierul Albert, in curtea PC Clothing Arena Pool are un jacuzzi urias, o piscina foarte buna pentru copii, dar si un loc de relaxare complet.
Intrare
Luni Vineri: 15 lei
Weekend: 25lei
Piscina dispune de restaurant, bar si sezlonguri.

Laguna Pool CLub
Un intreg complex situat in Ploiesti, pe strada Apelor (cartier Mihai Bravu), cu terenuri de fotbal, restaurant, bar si oferte pentru evenimente.
Intrare
Luni – Vineri: 15 lei
Weekend: 25 lei



Sky Pool
Situata in Paulesti, Sky Pool vine cu oferte tentante vara aceasta. Piscina dispune de un bar, restaurant, sezlonguri, baldachine si loc de joaca pentru copii.
Intrare
Luni – Vineri: 15 lei
Weekend: 30 lei


Heaven Land
Pe DN 72 in directia spre Targoviste, la 5 minute de Ploiesti, Heaven Land este potrivit pentru o zi de relaxare la piscina, distractia fiind asigurata de concursuri, dar si cele mai hot petreceri cu Dj Papee Tooh & Mc Killer.Piscina dispune de rastaurant, bar, sezlonguri si baldachine.
Intrare
Luni – Vineri: 15 lei
Weekend: 25 lei

La Nicole
Situata in Ploiestori, la 5 minute de Ploiesti, complexul “LaNicole” vine in ajutorul ploiestenilor dornici de relaxare.Piscina dispune de restaurant, sezlonguri, bar, jacuzzi, teren de fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masa, loc de joaca pentru copii.
Intrare
Luni – Joi: 15 lei
Vineri – Sambata – Duminica: 25 lei



Piscina Plaisir
Piscina Plaisir din Ploiesti va ofera pe langa o piscina cu doua bazine, jacuzi, sauna, masaj, sala de fitness si terasa.Piscina are doua bazine, unul de 25 x 15 metri cu iluminare subacvatica (adancime de la 1.40 la 2.00m) si unul mai mic destinat copiilor (adancime 0.55m-1m) . Piscina are intotdeauna temperatura apei constanta, la 28 grade, fiind deschisa tot timpul anului.
Potrivit celor de la Hotel Plaisir aceasta piscina este cea mai mare piscina acoperita din Ploiesti.
Preturi piscina Plaisir
Copii - 15 lei
Adulti - pret piscina luni - duminica: 25 lei

Va dorim balaceala placuta ! :) si nu uitati : Consumati bere in mod responsabil !

Sursa: Evenimente Ploiesti

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.