vineri, 1 iunie 2012

Noul Supermarket Carrefour se deschide in cartierul Mihai Bravu, Ploiesti

Un vis o sa devina realitate in 2012 ? Mihai Bravu se dezvolta ?


De foarte mult timp locuitorii cartierului Mihai Bravu din Ploiesti , asteptau deschiderea unui adevarat supermarket care sa le satisfaca toate nevoile. S-au facut in ultimii ani investitii majore ce au facilitat dezvoltarea economica din acest cartier, chiar si asa ramanand singurul cartier din orasul Ploiesti care dispune in prezent de un singur supermarket - Lidl.


Pentru a face posibila deschiderea unui supermarket Carrefour , locuitorii din zona au pierdut painea calda , noul magazin al grupului Carrefour se va deschide in locul actualei brutarii, al carei spatiu comercial a fost vandut de patronul de origine turca .

Interesant este ca spatiul comercial ( al brutariei ) are o suprafata utila de 556,56 mp si un pret fabulos de 3000 Euro/mp , rezultand ca pretul total al acestui spatiu comercial este 1,6 milioane de euro ( 1.669.689 Euro ) o suma incredibila , vezi anunt !

Cati bani a primit oficial cetateanul turc din partea grupului Carrefour in schimbul spatiului comercial nu stim , insa din surse sigure tranzactia este finalizata , drept dovada si incetarea din activitate a brutariei !
Vanzarea produselor de panificatie se realizeaza acum intr-un chiosc de termopan detinut tot de cetateanul turc, in imediata apropiere a brutariei .

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.