vineri, 1 iunie 2012

Campionat national de gratar Golden Brau la Ploiesti !


Vara asta toţi cei care ştiu cum stă treaba cu grătarul sunt chemaţi la o întrecere culinară. Echipe din toată ţara îşi vor măsura talentul în pregătirea celor mai delicioase preparate pentru grătar în 7 din cele mai mari oraşe ale României. Startul competiţiei s-a dat pe 19 mai în Parcul Tineretului din Bucureşti. A urmat Iaşiul în weekendul 26-27 mai, iar finalul săptămânii acesteia concursul se ţine la Bucov!
Ce trebuie să faci ca să participi?
E simplu: formează o echipă de minim 2 şi maxim 4  membri şi apoi completează formularul de înscriere din locaţiile special amenajate din fiecare oraş participant. Înscrierile se vor face în ziua de sâmbătă a evenimentului între orele 10:00 şi 17:00, în limita locurilor disponibile. Pentru un singur oraş au voie să se înscrie maxim 24 de echipe. Nu au drept de participare la concurs cei care sunt bucătari sau ajutor de bucătari.
Organizatorii pun la dispoziţia fiecărei echipe participante un adevărat arsenal: un grătar, o masă de lucru, ustensile de gătit şi toate ingredientele necesare.
Finala va avea loc pe 22 iulie la Bucureşti, iar cea mai iscusită echipă va fi răsplătită cu un premiu de 5000 de euro. Mai sunt puse la bătaie un grătar simplu, un grătar profesional, premii de 1.000 euro şi 3.000 euro dar şi multă bere!
Programul campionatului de grătare de la Bucov este următorul:
Sâmbătă:
- Ora 10:00 – încep înscrierile
- Ora 11.00 – deschiderea evenimentului în acorduri de fanfară
- Ora 12.00 – încep concursurile de Campionat. Până la finalul zilei vor fi 6 runde de concurs din oră în oră
Duminică:
- Ora 10.00 – Deschiderea evenimentului cu un moment muzical
- Ora 11.30 – Semifinala1, Semifinala2 şi Finala locală
În plus pe toţi cei prezenţi îi aşteaptă demonstraţii de cooking, momente de comedie susţinute de trupa Comedy Show, momente de acrobaţie ale trupei Xtreme Project, concursuri, dar şi un concert Mihai Mărgineanu.

Regulamentul complet al concursului aici !

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.