vineri, 14 septembrie 2012

Vizita la Pietrosani, jud.Prahova ! Am avut parte de prea mult "noroc" pe drum ..


Vrei sa ai mai mult noroc ? E simplu: mergi la Pietrosani , jud. Prahova! Strazile de acolo sunt pline ochi de noroc..
Nu este normal ce se intampla in acest sat care apartine de comuna Puchenii Mari, locuitorii se complac intr-o situatie derizorie, strazile fiind pline de balegar provenit tot de la animalele lor.

Intelegem ca este o zona foarte circulata de carute, dar cat de taran sa fii sa stai cu cacatu la usa ? (si sa-mi scuzati expresia,dar treaba pute rau). Acolo nimeni nu face curat, macar in fata propriei portii, ca asa e de bun simt !

Oamenii astia, efectiv nu au pe unde sa calce daca merg pe jos, asfaltul are o patura groasa de balegar de toate tipurile...iar daca mergi pe bicicleta imprastii balegarul peste tot pe haine si incaltaminte, nici cu masina nu e o experienta prea placuta.

Mai grav este ca primaria nu a observat acest aspect "ghenos" al satului, iar locuitorii nu par deranjati de mirosul insuportabil de balegar, mai ales de aspectul strazilor din sat.. Obisnuinta? sau Prostie ? [..Citeste continuarea] [ vezi video cu strazile din Pietrosani ]


Filmarea este realizata pe una din strazile din Pietrosani, pe unde am reusit sa mergem pe jos, fara sa ne scufundam adidasii in balegar! Situatia la fata locului este mult mai grava decat ce am reusit sa surprindem noi in imagini ..

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cacatu' asta ar fi fost mana cereasca pentru agricultura - in strada, e mizerie, dar in gradina era AVERE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.