miercuri, 12 septembrie 2012

Primarul Badescu anunta ca FC Petrolul va plati chirie pe "Ilie Oana" !


Primarul Iulian Badescu a anuntat ca este nevoit sa renunte la actualul contract de asociere cu gruparea FC Petrolul, datorita neregulilor financiare gasite de Curtea de Conturi. Una dintre noile clauze impuse gruparii va fi chiria pentru folosirea stadionului “Ilie Oana” .

Intre municipalitate si club va continua relatia de colaborare, insa sub alte clauze. De exemplu, primaria nu va mai acorda nici un ban din bugetul local pentru cheltuielile curente, singurele alocari de fonduri vor fi sub forma de prima de obiectiv. Sumele au fost stabilite inca din vara : doua milioane de euro pentru o clasare in locurile 1-5 in Liga 1, respective un milion de euro pentru locurile 6-10.

Primarul Iulian Badescu, a vizat si impunerea unei chirii pentru folosirea arenei “Ilie Oana”, in actualul contract clubul a beneficiat de gratuitate la toate facilitatile.

Declaratia primarului Iulian Badescu: „Acest contract trebuie reziliat.[..Citeste continuarea]
Clubul va beneficia de sprijin dacă va îndeplini criteriile de performanţă pe care le va stabili Consiliul Local, avându-se în vedere şi protejarea bugetului local. De asemenea, va exista o convenţie de închiriere a stadionului. Pentru că Petrolul va fi un partener permanent, ne gândim la un discount la tarif şi la o serie de avantaje colaterale“.

„Este normal să plătim o chirie pentru stadion, aşa se face peste tot. Avem un contact direct cu Primăria, există o comunicare foarte bună, vorbim aceeaşi limbă“, a comentat Alexandru Crângu, preşedintele clubului.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.