vineri, 14 septembrie 2012

Moment oportun pentru investitii pe piata imobiliara! Preturile apartamentelor au ajuns la cel mai scazut nivel de la inceputul crizei!


Preturile apartamentelor au ajuns la cel mai jos nivel din ultimii ani, potrivit unei analize imobiliare.ro. Tariful mediu, calculat de portalul de specialitate la nivel national, a fost in august de 967 euro/metru patrat, cu 0,8% mai mica decat cel din iulie. Practic, preturile apartamentelor de pe piata romaneasca au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele luni, conform statisticilor.


Piata imobiliara a inregistrat, pentru a doua luna consecutiv, un nou nivel minim al preturilor apartamentelor din Romania, de la inceputul crizei imobiliare si pana in prezent. In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, apartamentele sunt mai ieftine cu 6,2%.

Totusi, in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca preturile nu au scazut in luna august. Panta descendenta a fost insa puternic resimtita in Brasov, Constanta sau Ploiesti.

Ploiesti: 812 euro/metru patrat
In Ploiesti valoarea medie a preturilor apartamentelor se ridica la 812 euro/mp util. Cu o scadere de 1,3% inregistrata in ultimele treizeci de zile, evolutia preturilor apartamentelor din Ploiesti se inscrie in [..Citeste continuarea]
trendul national, dar a fost atins, totodata, un nou prag minim de la inceputul crizei incoace. In comparatie cu august 2011, actualele preturi sunt mai mici cu 5,8%.

Timisoara: 790 euro/metru patrat
Constanta: 864 euro/metru patrat
Cluj-Napoca: 903 euro/metru patrat
Brasov: 850 euro/metru patrat
Bucuresti: 1.128 euro/metru patrat

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.