duminică, 12 august 2012

Un sofer a produs sambata seara un accident in lant in zona Caraiman, Bld.Republicii! 4 masini avariate si cateva tinere cu rani superficiale.

Sambata seara un sofer a produs un accident in lant in zona Caraiman de pe Bld.Republicii din Ploiesti. Acesta conducea regulamentar un autoturism marca Peugeot 407 break cu numere de Franta, pe sensul spre centrul orasului.

Din spusele soferului se pare ca franele masinii n-au mai tinut si a lovit in plin un alt autoturism aflat in fata sa marca Ford, care la randu-i a fost propulsat intr-un Volkswagen Passat, care a lovit un Nissan.


In urma accidentului toate cele 4 masini au fost avariate, primele doua avand probleme serioase. In autoturismul Ford, se aflau 5 persoane , soferul si o trupa de patru dansatoare, acestea fiind singurele victime, investigate cu rani usoare si au fost transportate la spital de cele doua ambulante sosite la fata locului.
La locul accidentului a mai sosit si o autospeciala de pompieri care au intervenit sa deconecteze bateriile masinilor, pentru a evita o explozie in lant. Soferul vinovat de accident nu are asigurare Casco. [..Citeste continuarea]

Sursa Foto: pH-online


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.