sâmbătă, 18 august 2012

Tiganii dau spargeri in apartamentele din Ploiesti! Vezi unde au fost prinsi.


Blocatarii din Ploiesti in continuare nu-si gasesc linistea! Un nou val de hoti au inceput sa viziteze locuintele oamenilor, mai multe persoane suspecte fiind prinse azi, in plina zi, intr-un bloc din cartierul Mihai Bravu.
Cum actioneaza infractorii :
Sub pretext ca cersesc o bucata de paine sau cativa bani, "tiganii" se strecoara in scarile de bloc, bat din usa in usa, ba chiar incearca clantele apartamentelor. Unde gasesc deschis intra repede si fura ce pot din categoria obiecte si bunuri de valoare (genti, portofele, chei, bani, haine).

Acestia merg intotdeauna in grupuri, in cazul de astazi erau doua pirande adulte, una cu un prunc in brate, insotite de inca trei puradei,[..Citeste continuarea]
care ori tin de sase pe scara blocului, ori chiar ei sunt cei care se strecoara in casele oamenilor sub supravegherea pirandelor.

Tigancile au vizitat azi o scara de bloc, dotat cu interfon, pe strada Petrochimistilor, cartier Mihai Bravu, de unde au fost date afara de un blocatar care ii suspecta si de furt dintr-o locuinta aflata la etajele superioare. Datorita lipsei dovezilor clare n-a fost necesara interventia echipajelor de politie. Pirandele au fost lasate sa plece, doar de data asta.. insa data viitoare s-ar putea sa intre si in casa ta !


Cateva sfaturi, cum sa te protejezi de hotii de apartamente:
Intotdeauna cand pleci de acasa asigura-te ca ai incuiat bine usa si lasa vorba la un vecin, sau cand te intorci acasa si intri in apartament asigura-te ca n-ai uitat cheia pe dinafara, in usa. Un alt plan de back-up ar fi ca atunci cand pleci de acasa, sa lasi un radio/tv pornit, astfel incat cei nepoftiti sa simta ca este cineva inauntru. Desigur cea mai buna solutie impotriva hotilor este achizitionarea unui sistem de alarma, dar asta costa.

Victimele preferate ale spargatorilor de locuinte!
Principalele tinte ale atacurilor hotilor de locuinte sunt persoanele despre care se stie ca sunt plecate din tara sau localitate, persoanele in etate, mai ales persoanele cu dizabilitati sau probleme locomotorii. Acestia ar trebui sa se asigure de doua ori daca au incuiat bine usa apartamentului cand pleaca de acasa, si niciodata sa nu tina usa deschisa chiar daca se afla cineva in casa. Nu este indicat sa deschida persoanelor necunoscute, care bat sau suna la usa apartamentului, pentru ca risca ca acele persoane sa intre peste ei in casa.


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.