marți, 21 august 2012

Sotii gasiti morti in padurea de langa Sibiu, au fost adusi in Prahova! Parintii cred ca au fost sechestrati.


Ileana și Bogdan Bută, cei doi soți găsiți morți lângă o pădure din localitatea sibiană Boița, au fost aduși luni seară în Prahova, la Băicoi. Cei doi vor fi înmormântați, joi, într-o groapă comună.
Moartea suspectă a celor doi soți a adus jalea în cele două familii, cea a Ilenei, fostă Coandă-Cristea, din Videle, Teleroman și cea a lui Bogdan Bută, din localitatea prahoveană Băicoi.

După câteva zile petrecute la Sibiu, pentru identificarea trupurilor și declarații în fața anchetatorilor, părinții celor doi au adus trupurile la Băicoi, unde pregătesc înmormântarea. Pentru că cei doi se iubeau foarte mult, rudele au luat decizia de a-i înhuma, joi, într-o groapă comună.

Misterul morții celor doi, despre care părinții credeau că sunt la rezidențiat, în Germania, [..Citeste continuarea]
îi fac să se întrebe dacă nu cumva Ileana și Bogdan au fost, în ultimul an, sechestrați și puși să ceară bani rudelor. De altfel, condițiile în care aceștia au plecat din țară, în aprilie 2011, și faptul că în tot acest timp au ținut legătura doar pe mail, unde le spuneau că sunt bine, îi fac să-și pună, acum, multe semne de întrebare.

Tinerii au plecat cu două trolere și câțiva saci cu haine și lucruri, care nu au fost găsite lângă trupuri, iar în această perioadă au primit din partea părinților aproximativ 15.000 de euro, până și-ar fi terminat studiile și ar fi găsit un loc de muncă stabil.

Printre ipotezele luate în calcul de anchetatori se numără atât crima cât şi sinuciderea.

Detalii pe www.adevarul.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.