duminică, 26 august 2012

Petrolul ingropata de Dinamo in ultimul minut! 3 puncte mincinoase..

Partida disputata in aceasta seara pe stadionul Stefan cel Mare din Bucuresti, s-a incheiat cu un scor mincinos de 2-1 in favoarea bucurestenilor ! Petrolul Ploiesti pierde trei puncte in fata unor "caini neputinciosi" !
In debutul primei reprize Dinamo a deschis scorul, printr-un gol inscris cu capul de Luchin, in minutul 4. Meciul a fost unul modest, insa ocazii au aparut la ambele porti. In minutul 28, "lupii galbeni" profita de o eroare a portarului Bălgrădean, care respinge gresit sutul expediat de Y.Hamza, iar Gicu Grozav aduce egalarea pentru Petrolul Ploiesti. Pana la finalul reprizei meciul a fost pe contre, Dinamo adoptand un joc mai defensiv.


Deşi era de aşteptat ca Dinamo să forţeze în repriza secundă, oaspeţii au fost mult mai insistenţi. Cu Alexe total inexistent, "cainii" s-au apropiat greu de poarta lui Bornescu şi [..Citeste continuarea]
i-au invitat pe ploieşteni să forţeze.

Hamza (73) şi Marinescu (76) au ratat ocazii bune şi i-au mai dat ocazia lui Bălgrădean să-şi spele din păcate. Bonetti l-a aruncat în luptă pe Ţucudean, dar Dinamo n-a ieşit din ritmul lent şi previzibil, care le-a oferit posesia şi iniţiativa adversarilor.

Minunea s-a întamplat în ultimele secunde de prelungiri, cand Ţucudean a reluat în plasă cu capul, profitand de ieşirea greşită a lui Bornescu.
Echipe de start:

Dinamo: Bălgrădean - Nica, D. Grigore, Luchin, Muşat - Galcev, C. Munteanu, Boubacar - C. Matei, Alexe, Curtean
Antrenor: Dario Bonetti

Rezerve: Naumovski, Axente, Ţucudean, S. Filip, Scutaru, Dănciulescu, L. Rus

Petrolul: Bornescu - Achim, Manasse, Galamaz, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, Hoban, Ad. Cristea - Hamza, Grozav
Antrenor: Mircea Rednic

Rezerve: Hamutovski, L. Marinescu, Alcenat, Geraldo, Bokila, M. Cristescu, Opriţa


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.