marți, 21 august 2012

Petrolistii se intaresc in defensiva! N'Toko este fundasul central propus lui Rednic.


Oficialii clubului Petrolul Ploiesti incearca sa intareasca defensiva echipei si i-au propus lui Rednic un nou fundas central! Acesta a participat deja la o sedinta de antrenament cu jucatorii Petrolului.


Duminica dimineata, Rednic si-a scos jucatorii la o "reacomodare" dupa meciul cu Rapid, direct pe stadionul "Ilie Oana". Dupa cateva exercitii fizice, jucatorii au fost supusi la multa mobilitate si joc de minge!

O noutate printre cei văzuţi la faţa locului, fotbalistul de culoare Chiró N'Toko (numele de pe paşaport Mena Vuza N'Toko), un tânăr fundaş central de piciorul drept, având 190 cm, născut la 30 ianuarie 1988 în Kinshasa (Republica Congo), având dublă cetăţenie, congolez şi belgian. A făcut junioratul la belgienii de prim eşalon FC Seraing iar la 19 ani a fost propus echipei olandeze de primă ligă AGOVV Apeldoorn, club pentru care [..Citeste continuarea]
a jucat 95 de partide, între anii 2007-2010, înscriind şi patru goluri. Ultima oară a îmbrăcat tricoul unei alte echipe din întrecerea de elită a Olandei, ADO Den Haag, semnând până la finalul anului 2013.

Foarte interesant, la momentul transferului, N'Toko l-a cunoscut pe Jeremy Bokila, actualul vârf al galben-albaştrilor ploieşteni, atacantul părăsind acea echipă după câteva luni, cu destinaţia Zulte Waregem! Şi astfel, probabil, se poate face o legătură cu venirea apărătorului la Petrolul...

Detalii pe : telegrama.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.