joi, 30 august 2012

O noua retea de internet portabil si nelimitat - 4G WiMAX, disponibila in Prahova!


Internet 4G WiMAX disponibil oriunde in Ploiesti!
Cei de la idilis.ro ofera internet Acasa si Oriunde cu viteze de descarcare de pana la 6 MB, prin reteaua 4G WiMAX, cea mai mare acoperire fiind conceputa pentru Ploiesti si Bucuresti la nivel national, dar in Prahova tehnologia este disponibila si in urmatoarele locatii: Plopeni, Baicoi, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni si Urlati. 

In Ploiesti a aparut primul punct de vanzare al serviciilor idilis, situat la intrarea in Winmarkt Omnia Grand Center - parter! 

Pe site-ul lor www.idilis.ro este disponibila si o harta completa a acoperirii indoor si outdoor.

Gasim in oferta idilis mai multe tipuri de abonamente. Acestia ofera solutii pentru internetul de acasa: Idilis Instant 3 si Idilis Instant 6 fiind cele doua tipuri de abonament ( prin router de interior - doua modele disponibile ), cu viteze de download de pana la 3 respectiv 6 MB, trafic nelimitat. 
Pentru cei care isi doresc mobilitate, in vacanta sau vor conexiune portabila de internet oriunde. idilis.ro pune la dispozitie [..Citeste continuarea]
pachetele Idilis Infinit 3 si Idilis Infinit 6, trafic nelimitat, viteze de 3 pana la 6MB.

Preturile abonamentelor sunt la prima vedere putin mai piperate, comparativ cu ceilalti furnizori de pe piata, insa idilis.ro sunt primii care ofera acces la internet prin noua retea 4G WiMAX.

Termenul 4G desemneaza a patra, si cea mai noua, generatie a tehnologiei de comunicatii fara fir. Tehnologia 4G porneste de la aceleasi principii generale pe baza carora sunt construite toate retelele mobile de comunicatii.(ce inseamna 4G) .

6 comentarii:

internet 4g wimax spunea...

Sunt incantat sa aud ca din ce in mai multe companii adopta noua generatie de internet cum ar fi internetul 4g wimax…Din pacate ar mai trebui sa lucram ceva timp ca majoritatea oraselor din Romania sa aiba acoperire totala.

marius ionescu spunea...

Idilis este acum prezent in ploiesti si mizil. 0721582682.

mariusionescu spunea...

Idilis Ploiesti 0721582682

idilis ploiesti spunea...

idilis mizil 0721 582 682

idilismizil spunea...

internet 4g de la idilis 0721582682

ramirio spunea...

internet 4 g ramirio srl dealer idilis 0721582682

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.