joi, 23 august 2012

Cruzime fără margini la un abator din SUA! Cum sunt tratate animalele a căror carne ajunge în fast-food-urile americane. IMAGINI ŞOCANTE


Iata cum sunt tratate animalele a căror carne ajunge în fast-food-urile americane. IMAGINI SOCANTE de la un abator din SUA, fac acum inconjurul lumii ..

Daily Mail a publicat un material şocant, de la un abator din California unde vacile sunt torturate şi omorâte cu bestialitate, carnea lor fiind apoi vândută către mai multe lanţuri de restaurante.

Un filmuleţ şi mai multe fotografii realizate sub acoperire arată cum vacile sunt bătute, trase de coadă şi supuse la electroşocuri. Animalele care nu mor din cauza electroşocurilor sunt pur şi simplu sufocate de fermieri, care se urcă pe botul lor până când acestea nu mai respiră. [..Citeste continuarea]

Cele mai multe dintre vaci provin de la o fermă unde au fost folosite pentru lapte, fiind considerate prea bătrâne şi trimise la abator. În urma apariţiei imaginilor, abatorul a fost închis, iar lanţul de restaurante In-N-Out Burgers a reziliat contractul cu acesta.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE:

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.