vineri, 31 august 2012

Concert estival, azi la Palatul Culturii din Ploiesti!

Vineri, 31 august, începând cu orele 19.00, ploieştenii au ocazia să asculte un concert estival cu un program variat. Orchestra simfonică a Filarmonicii „Paul Constantinescu” iese în aer liber pentru un spectacol care marchează pragul dintre anotimpuri.

Ca în fiecare an, ploieştenii vor primi un concert relaxant şi atractiv la finalul sezonului estival. Artiştii Orchestrei simfonice a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din municipiu, dar şi ansamblul folcloric „Prahova”, al Casei de Cultură „I.L.Caragiale” Ploieşti, vor oferi un spectacol care deschide porţile toamnei, într-un cadru festiv.

„Spectacolul va avea două părţi. În prima parte, vor evolua formaţiile de dans şi soliştii de muzică populară ai Casei de Cultură a Municipiului Ploieşti. Cea de-a doua parte este dedicată variaţiunilor muzicale interpretate de Orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijată de Radu Postăvaru şi a cărei invitat este solistul tenor Mihai Irimia, de la Opera din Braşov. Concertul va cuprinde valsuri, polci, mazurci, muzică din filme, canţonete, fiind unul lejer, pentru toţi ploieştenii”, a declarat Cornel Irimia, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu”.



Sursa : actualitateaprahoveana.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.