luni, 30 iulie 2012

Santier indoliat fix in centrul orasului Ploiesti! imieRusine de nesimtirea lor!


Au trecut mai bine de o luna de zile de cand zona fantanii din centrul orasului Ploiesti a fost ingradita cu o bandana neagra, semn ca acolo vor incepe ceva lucrari de renovare! 

Povestea fantanii este foarte veche si frumoasa, in acel loc se obisnuia, pana luna trecuta, ca oamenii sa se pozeze in ziua nuntii imediat dupa cununia civila. Zilnic vedeam cate o mireasa si un alai de nunta in acel loc, sau mamici ce-si duceau copiii sa se joace cu apa pe marginea fantanii.
Ideea de imbunatatire a pavajului ar fi foarte buna daca s-ar realiza, dar de atata timp nimic nu se intampla acolo.

Praful s-a depus gros, gunoaiele s-au strans pe margini, chiar si tiganii parca s-au balacit mai bine, bandana neagra ferindu-le intimitatea de ochii curiosilor cetateni contribuabili la bugetul local ! Si toate astea se intamplau zi de zi fix in fata primariei ! 

Unde umbli domn' primar ?
Azi Ploiestiul este un oras trist .. care zace in paragina, datorita indiferentei tale ! Vrem un oras mai curat asa cum ne-ai promis ..
Intre timp s-a rupt si bandana aia oribila lasata in paragina si atarna acum agatata de cativa boscheti sub privirile rusinate ale cetatenilor orasului. In fond, ei n-au nici o vina, in afara de votul acordat dupa ureche

Santieru asta indoliat a aparut de pe vremea primarului Andrei Volosevici, care ulterior a pierdut alegerile locale, functia de primar revenindu-i lui Iulian Badescu, un om care de altfel vede si promite multe, insa nu reuseste sa observe gunoiul din usa primariei, ce sa mai zicem de aspectul Garii de Sud sau de alte locuri ale orasului transformate in ghene ?!

Asteptam un raspuns domnu' Iulian Badescu! Fapte, nu vorbe !


Articol in acord cu imieRusine.ro


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.