duminică, 22 iulie 2012

In asteptarea celui de-al doilea set de liste cu rezultatele admiterii la UPG Ploiesti



Miercuri 18 iulie, s-a afisat primul set de liste cu candidatii admisi la cele cinci facultati ale Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti, admiterea fiind organizata in mai multe etape. Anul acesta, universitatea a scos la concurs 2319 locuri, dintre acestea 856 fiind fara taxa si 1463 locuri cu taxa.

Pe 23 iulie va fi afisat cel de‑al doilea set de liste cu candidatii admisi si cei aflati pe liste de asteptare. In perioada 18-22 iulie, absolventii de liceu care au fost admisi pe locurile fara taxa au avut timp sa depuna diploma de bacalaureat in original si sa se prezinte pentru incheierea contractelor de studii, altfel riscau sa fie exclusi de pe liste.Cei admisi pe locurile cu taxa sunt obligati sa achite pana pe 23 iulie, prima rata a taxei de studii (altfel locurile lor vor fi ocupate de urmatorii candidati de pe lista) si vor incheia contractele de studii.

Desi nu s-au schimbat conditiile si formalitatile admiterii, la UPG Ploiesti se misca greu treaba! In sesiunea anului 2010, listele se afisau cam la doua zile distanta ( 20,22,26,29 iulie), respectiv pentru anul 2011 ( 19,21,25,28 iulie), normal era ca si in sesiunea de admitere iulie 2012 sa se respecte traditia sau chiar sa se urgenteze acest proces, in ciuda numarului tot mai mic de candidati, in schimb ei au reusit sa amane tot mai mult !

Datele afisarii listelor de admitere in sesiunea iulie 2012:[..Citeste continuarea]

18 iulie - primul set de liste
23 iulie - al doilea set de liste
26 iulie - al treilea set de liste
30 iulie - al patrulea set final de liste

Al treilea set de liste cu candidatii admisi va fi publicat abia pe 26 iulie. Prima lista cu locurile ramase libere pentru concursul de admitere din toamna va fi afisata pe 30 iulie !

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.