marți, 29 mai 2012

iPhone 4S chip A5 cu doua nuclee

Cele două nuclee din cipul A5 îţi oferă de până la de două ori mai multă putere şi grafică de până la de şapte ori mai rapidă.1 Şi vei simţi efectele. Rapid. iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie, ceea ce face diferenţa atunci când lansezi aplicaţii, navighezi pe internet sau te joci. Indiferent ce faci, nu te opri. Fiindcă cipul A5 este atât de eficient energetic, iPhone 4S are o durată de viaţă a bateriei uimitoare.


iPhone 4S este extraordinar pentru jocuri. Cipul A5 accelerează grafica de până la de şapte ori. Astfel că jocurile rulează mai cursiv şi sunt şi mai realiste. Iar aplicaţiile care solicită intens resursele de prelucrare grafică au o performanţă şi mai bună.

Cipul dual-core A5 oferă o putere de procesare de până la de două ori mai mare, ceea ce face ca iPhone 4S să aibă o viteză de reacţie şi mai rapidă. Paginile se încarcă mai repede. Gameplay-ul este mai bun. Iar totul se simte pur şi simplu mai rapid.

Cipul A5 eficient energetic şi iOS 5 oferă o durată de viaţă uimitoare a bateriei. Aşa că poţi să tot suni, verifici e-mailul şi să navighezi pe internet.




Sursa : Apple - iPhone 4S

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.